Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Традиційного Свята останнього дзвоника не буде
Традиційного Свята останнього дзвоника не буде Печать
Автор Админ   
05.05.2020 г.


План дій для організованого завершення у м. Охтирка навчального року було обговорено з керівниками закладі освіти під час онлайн-наради відділу освіти. 

Для його формування були зібрані пропозиції керівників усіх закладів освіти, взяли до уваги нормативні документи міністерства освіти та науки. Про це повідомила заступник міського голови  Тетяна КОВАЛЕНКО. 

  Освітній процес у школах Охтирки, як і в усій Україні, з використанням технологій дистанційного навчання триватиме до 29 травня.

Директорам шкіл рекомендують утриматися від проведення урочистостей та масових заходів з нагоди Свята останнього дзвоника та вручення свідоцтв  випусникам.

До 29 травня планують здійснити семестрове оцінювання учнів з усіх предметів, які здобувають освіту за усіма формами навчання, на основі тематичного оцінювання, отриманого учнями до призупинення навчання та за період карантину.

Річне оцінювання учнів рекомендують провести до 10 червня. Спосіб зв'язку, який буде використовуватися учителем для повідомлення підсумкових оцінок учневі, до 12 травня повинен бути оприлюднений на сайті школи. 

 Рішення щодо переведення учнів до наступного класу та випуску із закладу загальної середньої освіти педагогічні ради шкіл мають ухвалити до 15 червня, а до 19 червня його оприлюднять на сайтах шкіл. Видачу свідоцтв про здобуття базової середньої освіти буде проведено після прийняття Урядом рішень про зняття карантинних обмежень для здобувачів освіти з дотриманням регламенту санітарно-епідеміологічної безпеки. Свідоцтва досягнень учнів 1, 2-х класів, табелі навчальних досягнень учнів 3-8-х, 10-х класів до 1 липня будуть надіслані учням в електронному вигляді. Оригінали документів вручать на початку нового навчального року. 

Навчальний рік для одинадцятикласників завершиться за одним із сценаріїв, які запропонувало Міністерство освіти та науки України в залежності від дати завершення карантину.

За одним варіантом видача свідоцтв відбудеться у першій половині серпня; за іншим - у другій половині вересня.
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg