Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Торгівля розсадою дозволена. Ринок ще перевіряють.
Торгівля розсадою дозволена. Ринок ще перевіряють. Печать
Автор Админ   
30.04.2020 г.


Торгівлю розсадою буде організовано на тимчасовому майданчику за адмінкорпусом Нафтопроммашу. Щодо відновлення роботи продовольчого ринку триває перевірка дотримання необхідних вимог. 

Про це повідомив міський голова в фейсбук.

"Проведено засідання комісії ТЕБ та НС. Прийнято рішення про відновлення роботи АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ ринків. Умова- наявність позитивного висновку Держпродспоживслужби про дотримання вимог відповідної постанови Головного державного санітарного лікаря. Перевірка іде зараз. Керівник ринку доповіла про забезпечення дотримання вимог. Одна з умов відкриття ринків-відсутність стихійної торгівлі на прилеглій території. Це також буде контролюватись.Торгівлю розсадою буде організовано на тимчасовому майданчику за адмінкорпусом Нафтопроммашу. Прошу дотримуватись вимог,інакше ринки закриють знову,цього ніхто не хоче. З святами вас", - написав І.Алєксєєв.

Враховуючи зазначений вище нормативно-правовий акт, що є обов'язковим до виконання та врахування на всій території України, міська комісія вирішила:

1. Відновити роботу продуктових та аграрних ринків, з дотриманням протиепідемічних вимог, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами та доповненнями) та постановою Головного державного санітарного лікаря України, за умови отримання позитивного висновку Охтирського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області щодо дотримання протиепідемічних вимог.

2. Дозволити торгівлю саджанців плодових та декоративних дерев, квіткової розсади, квіткового та овочевого посадкового матеріалу на майданчику території колишнього заводу ПрАТ «Нафтопроммаш» з дотриманням протиепідемічних вимог, встановивши режим роботи: середа, п’ятниця, субота та неділя з 7.00 год до 13.00 год.

3. Охтирському міськрайонному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області забезпечити контроль за дотриманням протиепідемічних вимог на об’єктах, визначених пунктами 1 та 2 даного рішення.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg