Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В режимі он-лайн відбулось позачергове засідання виконкому
В режимі он-лайн відбулось позачергове засідання виконкому Печать
Автор Админ   
28.03.2020 г.


Вирішили куди спрямують 350 тисяч , розширено список закладів, яким дозволено працювати під час карантину.

 

27 березня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради, яке проходило в режимі он-лайн.

У зв'язку з продовженням загальнонаціонального карантину до 24.04.2020 

відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. № 239 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» виконавчий комітет Охтирської міської ради вирішив внести зміни до пункту 1 рішення виконавчого комітету № 46 від 18.03.2020 «Про додаткові заходи, спрямовані на запобігання розповсюдження нової коронавірусної інфекції 2019-nCoV та введення обмежувальних заходів на території Охтирської міської об'єднаної територіальної громади». 

У список дозволеного добавили:

торгівлю засобами гігієни, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом; 

 провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об'єктів поштового зв'язку. 

Залишено без змін призупининення здійснення пільгових перевезень пасажирів усіх видів транспорту в межах міста та заборону припинення, зупинення надання житлово-комунальних послуг протягом 30 днів з дня його відміни підприємствам, установам, організаціям, що надають житлово - комунальні послуги. 

Також члени виконавчого комітету вирішили кошти в сумі 350 тис.грн, які виділені з резервного фонду, направити на поточні видатки для придбання засобів індивідуального захисту, медикаментів, деззасобів,антисептиків, розхідних медичних матеріалів.

Таке рішення було пов'язане з тим, що вартість апарату штучної вентиляції легень злетіла за останні декілька днів до 800 тис. грн. і є необґрунтованою. До того ж придбати його на території країни не можливо. Натомість потреба в засобах захисту для лікарів є необхідною і не менш нагальною, так як і в медикаментах, деззасобах та антисептиках

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg