Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці чоловіка судитимуть за хабар поліцейському
В Охтирці чоловіка судитимуть за хабар поліцейському Печать
Автор Админ   
07.02.2020 г.
ImageВ Охтирці чоловік постане перед судом за надання неправомірної вигоди працівнику поліції  

Тридцятидворічний охтирчанин намагався за п‘ять тисяч гривень «вирішити питання», аби працівник поліції не направив на розгляд суду адмінматеріали, складені за кермування мототранспортом у стані сп‘яніння. 

Свою пропозицію чоловік висловив ще тоді, коли працівники Охтирського відділу поліції складали адміністративний протокол за ознаками ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Його попередили про відповідальність за пропозицію посадовій особі неправомірної вигоди. 

ImageОднак той був настійливий і кілька разів просив про зустріч начальника сектору реагування патрульної поліції. Врешті, сьогодні сам прийшов до службового приміщення, і поклав у службовий блокнот правоохоронця десять п‘ятисотгривневих купюр. 

В рамках відкритого за ознаками ч.3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі) кримінального провадження працівники поліції та прокуратури даний факт задокументували, і розпочали досудове розслідування. 

Наразі слідчі готують необхідні документи для вручення охтирчанин повідомлення про підозру. За вчинене йому загрожує ув‘язнення від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Нагадаємо, 22 січня в Охтирці водій намагався підкупити патрульну поліцію за 10 тисяч

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg