Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці поліція вилучила у неповнолітньої майже на тисячу доларів наркотиків та психотропів
В Охтирці поліція вилучила у неповнолітньої майже на тисячу доларів наркотиків та психотропів Печать
Автор Админ   
06.02.2020 г.
ImageСімнадцятирічна жителька Охтирки була затримана співробітниками поліції під час продажу дози канабісу. Велику кількість наркотиків та психотропів правоохоронці знайшли і у неї вдома.

В ході обшуку квартири, яку вона вже тривалий час самостійно винаймає, поліцейські вилучили близько 40 розфасованих доз різною вагою із речовиною, схожою на «амфетамін»; 9 пакунків із розфасованими 42 пігулками ймовірного «екстазі»; 6 розфасованих пакетів з канабісом, ваги, пристрій для вживання марихуани шляхом паління тощо

«Все вилучене свідчить про те, що дівчина не перший день займається реалізацією наркотичних та психотропних речовин, - коментує ситуацію Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Вона й раніше потрапляла в поле зору поліції - за скоєння двох крадіжок. Тепер слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу) КК України».
За попередніми оцінками, вартість всіх вилучених наркотичних та психотропних речовин сягає близько тисячі доларів США.
Наразі дівчину затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненому злочині.
Хід слідства перебуває під процесуальним керівництвом прокуратури, яка готує клопотання до суду про обрання неповнолітній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Відтак, дівчині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg