Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Помітні зміни ЗОШ №1
Помітні зміни ЗОШ №1 Печать
Автор ГородА   
03.02.2020 г.
ImageУ центрі міста найчисленніший учнівський заклад - ЗОШ №1 навесні та восени завжди переходив на майже блокадне становище. 

Школа жила наче на острівці. У дворі ставок по коліна, а з боку колишньої вулиці Леніна - взагалі море, в якому навіть автівки тонули.

Сьогодні школа №1 (директор Інесса Шульженко) переживає епоху масштабних ремонтів та реконструкцій.  Розпочалося все з асфальтування порепаного шкільного двору кілька років тому.  Відтоді, ми бачимо у закладі та поруч з ним серйозні зміни.

ImageЗ останніх покращень варто згадати водовідведення і замощування плиткою тротуару з фасадної частини будівлі. Якби при такій погоді лишалося б старе покриття міській владі довелося б розпочинати свій день зі скарг містян, і ними б завершувати. А так, можна константувати, що саме за часи мерства Ігоря Алєксєєва та роботи цього депутатського корпусу міськради відбулися найпомітніші зміни у якості шкільного життя учнів ЗОШ №1.

Нещодавно завершився капітальний ремонт аварійної половини даху. Проект був розроблений ще у 2006 році, а руки дійшли тільки-тільки. Причому до ремонту решти даху обіцяли повернутися у 2020 році. Тим часом, вже добудовується спортивний майданчик на місці колишньої  калюжі-ставка.

Це все можна побачити, не заходячі до школи, хоча й всередині багато чого зроблено, робиться, а ще більше заплановано.

Андрій Міхєєв 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg