Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міський голова показав депутатам куди витратили гроші
Міський голова показав депутатам куди витратили гроші Печать
Автор Админ   
30.11.2019 г.
ImageПеред початком сесійного засідання міський голова Ігор Алєксєєв продемонстрував депутатам нещодавно придбані автогрейдер та сміттєзбиральний автомобіль з відвалом, як наглядне підтвердження виконання заходів Програми економічного та соціального розвитку міста.

Крім того, рятувальники подякували за підтримку та продемонстрували свої "обновки", які отримали на початку листопада. Тоді їм були вручені десять спеціальних захисних костюмів.

"Ми всебічно намагаємося підтримати наших рятувальників, а тому разом з депутатами обласної ради за останні роки придбали два спеціалізованих пожежних автомобіля з повним комплектом сучасного обладнання, дихальні апарати, що суттєво покращило матеріально-технічний стан нашого підрозділу, а це в свою чергу означає підвищення рівня захисту жителів Охтирки", - зазначив Ігор Алєксєєв.

Депутати, натхнені перфомансом від мера, після традиційного розгляду запитів прийняли рішення про виконання Програми економічного та соціального розвитку міста на 2019 рік, затвердили звіт про виконання бюджету за 9 місяців поточного року, внесли необхідні зміни до зазначеної вище Програми та до бюджету міста.

Аплодисментами подякували депутати директору Охтирського міського центру позашкільної освіти-МАН Наталії Ганцевій за організацію роботи закладу, що об'єднав у собі напрямки культурного, спортивного, туристичного та освітнього розвитку школярів нашої громади.

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg