Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У шахової команди «Нафтовик» є підтримка
У шахової команди «Нафтовик» є підтримка Печать
Автор Редактор   
18.11.2019 г.
ImageНаприкінці вересня вперше після тривалої перерви, (яка обраховується не роками, а десятиліттями),  від Охтирської ДЮСШ була виставлена команда на обласні змагання з класичних шахів.

Юні спортсмени обрали для свого колективу назву «Нафтовик», щоб усі учасники турніру  та вболівальники могли відразу здогадатися звідки приїхала команда. Також на столі у кожного нашого гравця обов'язково стояла пляшка з «Охтирською» водою.

Діти повернулися чемпіонами області і окрім привітань отримали підтримку від виробника, продукцію якого продовжують рекламувати під час місцевих та виїзних змагань. Їхні шахові успіхи висвітили майже усі місцеві ЗМІ. А газета «Город А» додала ще і корисний подарунок - шаховий годинник.

Таке відношення, а також спілкування з успішними охтирчанами, надихає дітей. Після перемоги в Сумах з кожного місцевого та виїзного змагання у скарбничці шахового «Нафтовика» додається «золото» або «срібло». За цей період діти прийняли участь ще у 4 турнірах.

Image

На фото 1: шахістка Аліса Міхєєва та керівник газети Сергій Греков 

На фото 2: Аліса Міхєєва та Вадим Діброва з Костянтином Журавльовим - керівником заводу з виробництва «Охтирської» води.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg