Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новий ЦНАП буде у старому суді
Новий ЦНАП буде у старому суді Печать
Автор Админ   
13.11.2019 г.
ImageСтарому приміщенню - нове життя. Будинок по вулиці Незалежності, 5 (колишній суд) стане Центром надання адміністративних послуг. У будівлі вже почали працювати підрядники.

Як повідомляє Охтирська міська рада, модернізований ЦНАПу з'явиться за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Наразі підрядною організацією проводяться роботи з демонтажу старого покриття підлоги, виконуються роботи з улаштування та підключення нової системи водопостачання та водовідведення до комунікаційних мереж. Також проводяться роботи з приєднання приміщення до централізованої системи опалення. 

Водночас повідомляється, що працівниками Центру надання адміністративних послуг за січень-жовтень поточного року прийнято 17560 вхідних пакетів документів щодо надання адміністративних послуг.

За жовтень 2019 року до центру надійшло 1625 вхідних пакетів документів з питань надання адміністративних послуг, видано 1572 результати їх надання (з урахуванням звернень на початок звітного періоду),  надано 1700 консультацій. 

За офіційною інформацією, найбільш запитуваними адміністративними послугами в жовтні були:  

- державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та інших речових прав та надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень - 608 заяв;

- реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання осіб, видача довідок у цій сфері та перейменування вулиць - 592 заяви; 

- послуги в сфері Держгеокадастру - 202 заяви. 

За послугами по вклеюванню до паспорту громадянина України фото у 25 та 45 років до Центру звернулось 60 громадян.

За адміністративними послугами в земельній сфері, які надаються відділом земельних відносин міської ради, до Центру звернулось 59 заявників, за адміністративними послугами в архітектурній, архітектурно-будівельній, житлово-комунальній сферах - 65 громадян.

За зарахуванням дітей дошкільного віку до закладів дошкільної освіти міста Охтирки звернулось 39 заявників.

Після приєднання 3 жовтня Староіванівської сільської ради до Охтирської міської ради жителі сіл Стара Іванівка, Сосонка, Климентове, Будне, Поділ за отриманням адміністративних послуг звертаються до міського ЦНАПу.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg