Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У музеї відкрито виставку робіт юних художників
У музеї відкрито виставку робіт юних художників Печать
Автор Админ   
19.09.2019 г.
ImageВиставкова зала Охтирського краєзнавчого музею наповнилася барвами життя. 

Відкрито експозицію творчих робіт учнів Охтирської дитячої художньої школи ім. Т.Г.Шевченка, де були урочисто презентовані роботи юних митців

Учні через дипломні роботи поділилися поетичним баченням світу і враженнями від подорожі у світ краси, своїми емоціями та думками. 

У роботах юних художників відчувається глибина почуттів, свобода мислення та політ фантазії, поєднані з дитячим сприйняттям світу, а це - жива природа, чудернацькі тварини та морські істоти, фольклорні мотиви та натюрморти, простір мегаполісу та кераміка.

Директор Охтирської дитячої художньої школи Яніна ТІЩЕНКО звернулася до колег зі словами вдячності за реалізовані ідеї, наголосила на тому, що пишається учнями школи та їх високими досягненнями.

Вся ця краса створювалася в умовах теплої та довірливої атмосфери в школі, де викладачі ставляться до учнів з повагою, де відпочиваєш душею та відчуваєш себе єдиним цілим з мистецтвом.

Охтирчан та гостей міста запрошують поринути у прекрасні миті дитинства та віднайти у собі вміння у повсякденному бачити незвичайне.

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg