Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Тростянці молодий чоловік обікрав роботодавця та рідну матір
У Тростянці молодий чоловік обікрав роботодавця та рідну матір Печать
Автор Админ   
29.08.2019 г.
ImageСпокусився молодий чоловік на чужі харчі та гроші, а у матері поцупив два мобільні термінали. Місцева поліція викрила злодія, тепер йому належить не лише відшкодувати збитки, а й постати перед судом.

 

Цей молодий чоловік потрапив у поле зору працівників поліції Тростянця  ще будучи неповнолітнім, оскільки неодноразово вчиняв майнові злочини. Він певний час перебував на обліках правоохоронців як неповнолітній правопорушник, з ним проводилась відповідна пояснювальна та профілактична робота, тож хлопець добре знав, що за будь-який злочин законом передбачена відповідальність. І все ж таки, вочевидь, спокуса виявилася сильніша здорового глузду.

Прийшовши до матері у гості, 22-річний молодик скористався моментом і тихцем забрав у неї два мобільні телефони. Жінка, виявивши наступного ранку крадіжку гаджетів, відразу звернулась за допомогою до поліції, і поділилася своїми підозрами стосовно особи злодія. Поліцейські перевірили її версію, і дійсно, вилучили у її сина обидва  телефони. Сам же хлопець зізнався у скоєному та пояснив, що хотів продати «здобич», але не встиг - працівники поліції оперативно зреагували на повідомлення про злочин.

«В ході перевірки по факту цієї крадіжки наші поліцейські встановили причетність юнака до іншого злочину, - коментує ситуацію  Дмитро Станішевський, т.в.о. начальника Тростянецького відділення поліції. - Працюючи барменом у місцевому кафе, і маючи вільний доступ до каси та продуктів, хлопець за декілька разів виніс гроші в сумі 600 гривень та харчів на 900 гривень. Викрадене одразу прогулював з друзями. І хоча зараз він говорить, що кається у скоєному, все ж таки це не звільняє його від кримінальної відповідальності».

Слідчими Тростянецького відділення поліції відкрито одразу два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України  «Крадіжка». Максимальне покарання, передбачене статтею, - до трьох років позбавлення волі.  Наразі правоохоронці перевіряють на причетність хлопця до аналогічних злочинів, скоєних на території міста та району.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg