Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині вилучено вироби з символікою фейкових республік
На Сумщині вилучено вироби з символікою фейкових республік Печать
Автор Админ   
15.05.2019 г.
На Сумщині СБУ застерегла місцевого мешканця від популяризації символів фейкової республіки 

Співробітники СБУ, завдяки зверненню мешканців Конотопа, встановили громадянина України, який зберігав удома, а також використовував публічно предмети з символікою так званої «ДНР».

Під час перевірки отриманої інформації оперативники спецслужби встановили, що мешканець Конотопа на початку квітня отримав від свого знайомого з Донецька, який приїжджав на Сумщину, вироби з символікою псевдореспубліки.

У межах розпочатого кримінального провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника, у ході якого виявили та вилучили предмети із символікою так званої «ДНР», зокрема одяг, монети. З чоловіком проведено профілактичну бесіду, під час якої він усвідомив неприпустимість таких дій.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх осіб, причетних до розповсюдження зазначених матеріалів, а також можливої причетності зловмисника до протиправної діяльності, спрямованої на шкоду інтересам України.

Управління СБУ в Сумській області вдячне мешканцям регіону за небайдужість та активну громадянську позицію і нагадує, що цілодобово за номером 610-069 або на електронну адресу Управління Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script на засадах довіри громадяни можуть повідомити регіональний підрозділ СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, особливо поблизу стратегічно важливих об'єктів інфраструктури регіону (залізниця, об'єкти паливно-енергетичного комплексу тощо), наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg