Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow По-людськи жити, по-людськи вмерти. В Охтирці вирішили придивитися до роботи моргу
По-людськи жити, по-людськи вмерти. В Охтирці вирішили придивитися до роботи моргу Печать
Автор ГородА   
04.03.2019 г.
Депутати вирішили створити комісію для детального вивчення роботи патолого-анатомічного відділення ЦРЛ.

Бурхливому обговоренню специфічної установи передувала ініціатива депутата міської ради Олега Сікуна. За його словами, у відділенні роблять те, чого не мали би робити, і навпаки - не роблять того, що повинні.

Представники від медицини звинувачення Сікуна відкидають, за словами заступника головного лікаря Олександра Лисенка, працюють медики виключно як велить закон і посадові інструкції. І жодних грошей з рідних небіжчиків не беруть. Але депутатська спільнота засумнівалася. Міський голова - теж. Бо як не самі, то знайомі чи близькі платили (кому, скільки і навіщо - не уточнюють).

Міський голова налаштований поставити крапку в цій патологічній історії, розмови про яку виникають серед людей не вперше. Жоден з депутатів також не взявся заперечити існування проблеми у стосунках охтирчан з працівниками цієї медичної установи. Отже, як буде - подивимося. Але станом на 26 лютого риторика про необхідність детального вивчення ситуації навколо моргу прозвучала у сесійній залі Охтирської міської ради.

Анна Протасова

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg