Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирський госпітальний центр вимальовується в деталях
Охтирський госпітальний центр вимальовується в деталях Печать
Автор ГородА   
25.02.2019 г.
ImageСумський "Центр розвитку місцевого самоврядування" повідомив про початок роботи з моделювання діяльності Охтирського госпітального округу.

28 лютого в Охтирці заплановано провести першу розширену нараду з керівниками ОТГ, районних рад, головними лікарями, експертами щодо узгодження позицій їхньої спільної роботи в цьому напрямку.

Радники Сумського "Центру розвитку місцевого самоврядування" попередньо проведуть підрахунки щодо можливої конфігурації формування госпітальної ради та аналіз роботи діючої мережі закладів охорони здоров'я вторинного рівня в межах Охтирського, Тростянецького та Великописарівського районів.

В ході візиту в Охтирку 15 лютого, представники Центру відвідали Центральну районну лікарню, де декілька останніх років проводилася реконструкція за рахунок коштів ДФРР та міського бюджету.

«Створена матеріальна база закладу - реально потужна (проведено ремонти, закуплено дороговартісне обладнання, проведено утеплення). Відвідали і діючі відділення і ті, які незабаром готуються до відкриття (наприклад - хірургічне).

Головний лікар ЦРЛ налаштований забезпечити ефективне функціонування закладу та надання якісних медичних послуг населенню в умовах реформування та вже зараз готовий до роботи.

Не менш конструктивною є й позиція Охтирського міського голови (якість медичних послуг, маршрути пацієнта, економічну доцільність)», - йдеться у заяві, яку розповсюдив  Сумський "Центр розвитку місцевого самоврядування".

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg