Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Інспекція з благоустрою перевірила прибудинкові території ПП «Базис»
Інспекція з благоустрою перевірила прибудинкові території ПП «Базис» Печать
Автор Админ   
24.02.2019 г.
Інспекція з благоустрою провела перевірку щодо утримання у зимовий період прибудинкових територій, де управителем виступає ПП «Базис»

Протягом поточного тижня працівниками інспекції проведено планову перевірку щодо утримання прибудинкових територій багатоквартирної  житлової забудови у зимовий період, розташованих по вулиці Перемоги, Батюка, Слобідській, Незалежності, Парковій, Сумській, Миколи Хвильового, Ракетників, де управителем виступає ПП «Базис». 

До виконання ПП «Базис» надано 5 приписів. На момент контрольної перевірки зауваження повністю усунені.    

Паралельно здійснено обстеження контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів. Зараз майданчики знаходяться у задовільному санітарному стані. 

Продовжується здійснення контролю за утриманням центральної частини міста. За поточний тиждень здійснено 4 рейди. 

Опрацьовано та надано відповідь на колективне звернення мешканців багатоквартирного житлового будинку по пров. Харківському щодо впорядкування прибудинкової території та порядку і умов вивезення твердих побутових відходів. Проведена зустріч з мешканцями будинку, надані роз'яснення щодо нормативно-правової законодавчої бази в частині поводження з відходами та правил здійснення управління будинком. 

По колективному зверненню мешканців багатоквартирного житлового будинку по пров. Малиновому вжито заходів щодо демонтажу металевого гаража з прибудинкової території. Конструкцію гаража  демонтовано.

Проведено обстеження 23 рекламних щитів для встановлення зовнішньої реклами - бігбордів, розташованих по вулицям Київській, Перемоги, Батюка, Сумській, Пушкіна та Армійській. Проведено особисте спілкування з власниками конструкцій, які отримали до виконання 5 попереджень стосовно неналежного санітарного утримання рекламних щитів по вулиці Перемоги та Пушкіна. Зауваження до стану бігбордів по вул. Перемоги усунені. Виконання тримається на контролі інспекції. 

Опрацьовано колективне звернення мешканців приватного сектору по вул. Лєрмонтова щодо вивезення нагорнутих куп снігу з території автостоянки та автовокзалу. До виконання надано 2 приписи. Виконання тримається на контролі інспекції.

 Здійснено особистий прийом 3 громадян міста, проведено опрацювання та надані роз'яснення з питань дотримання принципів добросусідства.

ImageImageImage

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg