Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow СБУ блокувала в Охтирці діяльність ще одного організованого угруповання
СБУ блокувала в Охтирці діяльність ще одного організованого угруповання Печать
Автор СБУ   
11.02.2019 г.
В Охтирці співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність організованого угруповання, учасники якого спеціалізувались на вимаганні коштів у місцевих приватних підприємців.

Оперативники спецслужби встановили, що учасники групи, серед яких були особи з кримінальним минулим, систематично вимагали кошти від представників місцевих комерційних структур, погрожуючи насильством.

Правоохоронці, зокрема, задокументували вимагання зловмисниками восьми тисяч гривень у місцевого підприємця та затримали зловмисників під час одержання ними частини обумовленої суми. Спецоперація відбувалась на одній з центральних вулиць Охтирки.

У ході санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів справи виявлено готівку та банківські картки, які підтверджують проведення нелегальних оборудок.

Наразі у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру.

Тривають слідчі дії для встановлення та затримання всіх причетних до скоєння правопорушення.

ImageImage 

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg