Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Грабіжники під домашнім арештом
Грабіжники під домашнім арештом Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
11.01.2019 г.
ImageЗа клопотанням Охтирської місцевої прокуратури двом молодикам обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Подія сталась в кінці грудня 2018 року. Так, двоє чоловік за попередньою змовою вирішили незаконно заволодіти чужим майном. Пересвідчись, що господарі відсутні, одягнули маски та рукавчики, які заздалегідь підготували, незаконно проникли до домоволодіння та почали обшукувати будинок з метою крадіжки грошових коштів та цінних речей. Піднявшись на другий поверх будинку виявили потерпілу К. Так, з метою контролю за діями потерпілої, керуючись виниклим умислом на відкрите заволодіння чужим майном, за попередньою домовленістю, злодії зав'язали дівчині руки та почали питати де заховані гроші. Відшукавши грошові кошти, залишили домоволодіння та потерпілу із зв'язаними руками.

В ході проведення негайних оперативно-розшукових дій та скоординованих заходів правоохоронців Охтирщини, було встановлено, що до злочину причетні двоє молодиків, один мешканець м.Охтирка, інший -  м.Харків. На даний час тривають слідчі (розшукові) дії.

Як повідомив прокурор Охтирської місцевої прокуратури Дмитро Заяц злочинцям повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у житло), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg