Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирський музей подарував дітям казку
Охтирський музей подарував дітям казку Печать
Автор ОМКМ   
21.12.2018 г.
19 грудня у комунальному закладі «Охтирський міський краєзнавчий музей» відкрито виставку «Зимова казка для дітей та дорослих».

Заступник директора Ганна Шелест познайомила малечу з історією та магією новорічних свят, передала дітлахам солодкі подарунки від Зимового Миколая.

Учениця 3-го класу ЗОШ № 9, учасниця вокального колективу «Флеш», Анастасія Шелест подарувала пісню «Вітаю».

 До святково прикрашеної виставкової зали музею гостей запросила головний зберігач фондів Олена Бойко. Розповідь повела в історичний екскурс про традиції святкування Новорічних свят на Охтирщині, ялинкових прикрас, народної іграшки, символу 2019 року.

 Учні 1-В класу ЗОШ № 3, присутні на заході, переглянули картини з зимовими пейзажами художників Наталії Іванченко, Віталія Бараненка, Віктора Циганкова, Ірини Ков'яр, Олега Стародуба, Олександра Ружинського, Тетяни Луцик (м. Суми). 

З непідробним інтересом діти роздивлялися вишиті роботи Ольховик В.М., виставку солом'яної іграшки майстрині декоративно-ужиткового мистецтва Тетяни Кравченко. 
Захоплення малечі викликали роботи майстрині Світлани Бєлік - казкова сімейка Сніговиків та «кришталевий трон», новорічні ялинки та листівки-сувеніри у виконанні майстрині Галини Полиннік.

 Очі дітей світилися радістю, а це означало, що свято вдалося.Запрошуємо всіх охтирчан переглянути виставку. Перетворіть холодний зимовий день на захопливу подорож музеєм, дізнайтесь про традиції святкування Нового року. Наповніть своє серце відчуттям казки та дива. Заберіть з собою часточку новорічного настрою.

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg