Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Фінішував І районний чемпіонат на штучному покритті
Фінішував І районний чемпіонат на штучному покритті Печать
Автор ГородА   
19.11.2018 г.
Відкритий чемпіонат Федерації футболу Охтирського району (ФФОР), який розпочався ще у вересні, добіг кінця. Усі матчі турніру проводилися на новенькому майданчику зі штучним покриттям, що став до дії цьогоріч у Хухрі.

За словами незмінного голови ФФОР Юрія Чуєва, турнір відбувся на гарному рівні завдяки спільним зусиллям Чернеччинської об'єднаної територіальної громади (Бублик Р.Ю.), райдержадмінстрації (Супрун В.М.), ПСП «Хухрянське (Смілик М.В.).

На змагання заявилося 9 команд. З них 5 районних: «Ташань» (Комиші), «Нива» (Хухра), «Темп» (Куземин), «Ворскла» (Чернеччина), «Спартак» (Мала Павлівка) та 4 міських - «Таксі 777», «Таксі 777»-2, «СДС ПВС», «Ветеран».

Розподіл медалей та хто стане призером з'ясувався тільки після завершення останнього туру, який фінішував 11 листопада. І місце зайняла команда «Таксі 777», ІІ місце - «Ташань», а замкнула призову трійку найтитулованіша команда району - місцева «Нива».

Сітка турніру передбачала поєдинки «кожний з кожним». Тому дуже важливим ставали ігри з лідерами. Потужній команді СДС-ПВС не пощастило з додатковими показниками, а Хухрі навпаки. Ось чому при рівній кількості балів «нафтовики» залишилися поза призами.

Шкода було й команду «Ветеран». Це єдиний колектив, який переміг таксистів з «трьох сокир». Але в решті матчів, вдало розпочинаючи дебют, ветеранам не хватало бензину аби втримати перевагу. Коли грається 2 тайми по 20 хв., фізика посуває клас.

Таким чином було здобуто кілька зайвих нічиїх. Якщо хоча б одного разу вони втримали свою перевагу - були б щонайменш зі сріблом. Учасникам турніру сподобався зручний майданчик. Претензій до суддівства не було. Окрім Чуєва арбітраж здійснювали Андрій Діганшин і Микола Вовк, які не перший рік працюють з ФФОР.

Чуєв Ю.С.:

- Міні-футбольний турнір на штучному полі в Охтирському районі проводиться вперше. Мені, як мешканцю Хухри, приємно, що пройшов він у нашому селі. А як очільнику федерації, що знаходимо підтримку серед любителів футболу, формуємо нові команди, відкриваємо нові імена.

Впевнений, наступного року на нашому районному футбольному небосхилі загоряться яскраві зірки.

Андрій Міхєєв

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg