Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Проблема несплати аліментів не залежить від району чи міста
Проблема несплати аліментів не залежить від району чи міста Печать
Автор Охтирський міськрайонний відділ державної виконавчої служби   
16.10.2018 г.
 Батьки, що не сумлінно ставляться до своїх батьківських обов'язків, закономірно потрапляють до зони впливу державних виконавців. Природно, що немає якоїсь однієї об'єднуючої характеристики для всіх боржників-аліментників - вік, місце проживання чи захоплення. Кожний конкретний випадок - це окрема історія.

Коли житель Охтирщини зрозумів, що його зволікання зі сплати аліментів призвело до значного збільшення суми боргу, йому вже не залишилось інших варіантів, крім погашення заборгованості перед власною дитиною. Відтак, чоловік сплатив понад 12 тисяч гривень аліментів, 20 % штрафу у розмірі понад 2 тисячі гривень та 10 % виконавчого збору.

 На Білопільщині батько також примусово сплатив понад 12 тисяч гривень для доньки Ярини. Виконавці застосували до чоловіка тимчасові обмеження у праві керування транспортними засобами, виїзду за межі України, полювання та користування зброєю, а от штрафні санкції боржника оминули.

Чоловік з Глухівщини також попри рішення суду сплачував аліменти не в повному обсязі, тому виникла заборгованість у розмірі понад 16 тисяч гривень. Державними виконавцями накладено арешт на все майно та рахунки боржника. Останній, щоб ліквідувати проблеми, що виникли, все ж сплатив заборговане власній дитині. Додатково батько віддав ще й 20 % штрафу у розмірі майже 3,5 тисячі гривень та виконавчий збір.

Закон #ЧужихДітейНеБуває - вже незамінний помічник державних виконавців у забезпеченні дитячих інтересів: нагадує нерадивим батькам про своїх дітей, наближає малечі шанс на нормальний розвиток і допомагає другому з батьків у вихованні своїх нащадків.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg