Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Зміни в депутатському корпусі Охтирської міської ради
Зміни в депутатському корпусі Охтирської міської ради Печать
Автор Админ   
23.08.2018 г.
Image22 серпня Голова Охтирської міської виборчої комісії Ольга Сушко проінформувала присутніх на 49-й сесії міської ради про визнання повноважень депутата Охтирської міської ради VІI скликання у багатомандатному виборчому окрузі з виборів Охтирської міської ради наступного за черговістю кандидата в депутати від Охтирської міської організації партії «Блок Петра Порошенка Солідарність» Олександра Слізченка.

Олександр Слізченко зайняв місце депутата Яновського В.В.

Крім цього питання, 22 серпняі на сесії було зачитано 26 депутатських запитівщодо ремонту автодоріг та тротуарів міста, відновлення належного водопостачання, ремонту мережі вуличного освітлення, влаштування пішохідних переходів.

Були внесені зміни до Програми економічного та соціального розвитку міста на поточний рік, до бюджету міста.

 Депутати виділили 100 тис. грн на проведенння навчань бригади територіальної оборони Сумської області із залученням особового складу.

«Ці навчання дадуть можливість відпрацювати практичні навики резервістів і не на папері, а в реальному житті знати, як протистояти ворогу в разі необхідності, - пояснив міський голова, - ми не провокуємо нікого, ми готові захищати свої території».

Нагадаємо, 14 вересня 2011 був затриманий начальник УЖКГ Слізченко О.М.

Єднання регіоналів та «революціонерів», або так звана широка коаліція в нашому місті існує вже давно.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg