Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow «Вишеньки». Літо вражень
«Вишеньки». Літо вражень Печать
Автор Админ   
21.06.2018 г.
Ось і літо. Веселе, непосидюче, із новими зустрічами, знайомствами, враженнями, мандрами. Незабутнім часом відкриттів і вражень уже не перший рік  для учнів Охтирської ЗОШ І-ІІІ № 4 ім. Остапа Вишні стає пришкільний оздоровчий табір «Вишеньки». Щодня діти поринають у змістовну, різноманітну діяльність у гуртках, змаганнях, конкурсах, майстер-класах, флешмобах, походах, екскурсіях.

Яскраві враження залишися у дітей після відвідин Охтирської міської дитячої бібліотеки, міста професій та інших заходів, що проводилися у межах Дня захисту дітей,  дискотеки в «Кнєжі», вистави Сумського ТЮГу «Заєць-чарівник», лісу, комбінату хлібопродуктів, екопарку Фельдмана у  Харкові,  конеферми в Комишах.

А от 4 червня «Вишеньки» побували в спортивно-стрілецькому комплексі «Шатун». Лікувальний аромат різнотрав'я, сонячна погода, свіжий подих озера, доброзичливі, щирі співробітники  сприяли загартуванню наших діточок. Валерій Петрович Сушинський, дбайливий господар закладу,  завжди створює для дітей найкращі умови для відпочинку. А як було цікаво! Скільки позитивних емоцій, вражень отримала дітвора!

6 червня  переповненими враженнями  наші вихованці  повернулися й із Охтирського комбінату хлібопродуктів, що працює під керівництвом  Дмитра Вікторовича Садовського. Працівники комбінату провели цікаву екскурсію територією підприємства, розповіли  про  його роботу.

Посмішки дітей, яскраві враження, бадьорий настрій, задоволення від побаченого - із року в рік оздоровчий табір «Вишеньки» у такий спосіб реалізовує мету створити  умови для змістовного дозвілля дітей!

Ю.П. Дульська, заступник директора

з навчально-виховної роботи

 Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 4 ім. Остапа Вишні

ImageImageImage

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg