Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Затримали чоловіка, який кинув гранату на приватне подвір'я
Затримали чоловіка, який кинув гранату на приватне подвір'я Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
25.05.2018 г.
Як повідомила керівник Охтирської місцевої прокуратури  Слабунова Ю.В., Охтирською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження майна працівника правоохоронного органу шляхом підриву бойової гранати.

В ході проведення негайних оперативно - розшукових дій та скоординованих заходів правоохоронців Охтирщини в короткі строки встановлено особу підозрюваного, якого затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Слідством встановлено, 19 травня 2018 року приблизно о 00 годин 40 хвилин підозрюваний С. з метою помсти працівнику Сумського рибоохоронного патруля державного агентства рибного господарства в Сумській області через вжиття останнім заходів щодо припинення протиправної діяльності підозрюваного по вилову риби з місцевої водойми та притягнення його до адміністративної відповідальності, маючи на меті своїми умисними діями пошкодити майно працівника правоохоронного органу, перекинув через паркан до подвір'я домоволодіння працівника Сумського рибоохоронного патруля державного агентства рибного господарства в Сумській області, розташованого в м. Охтирка, ручну гранату, внаслідок чого відбувся вибух. У результаті вибуху серйозно пошкоджено автомобіль працівника правоохоронного органу, зазнали пошкоджень фасад, вікна та дах житлового будинку.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 347 КК України як умисне пошкодження майна, що належить працівникові правоохоронного органу, шляхом вибуху, у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, що передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 15 років.

За клопотанням Охтирською місцевої прокуратури 24.05.2018 судом до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg