Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сумщина отримала мобільний сервісний центр МВС
Сумщина отримала мобільний сервісний центр МВС Печать
Автор МВС   
28.12.2017 г.
ImageМобільні сервісні центри МВС - це пересувні центри, оснащені необхідним сучасним обладнанням, які виїжджають у віддалені населені пункти, де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри.

МСЦ надають найпопулярніші послуги сервісних центрів: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

 

«Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян. Працюватимуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати до Регіонального сервісного центру МВС в області. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», - повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

 

Аби мобільний сервісний центр завітав у населений пункт, органи місцевого самоврядування мають звернутися до регіонального сервісного центру МВС з заявкою. У майбутньому МСЦ МВС будуть збільшувати кількість наданих послуг, географію маршрутів та ефективність роботи, задля надання громадянам справді якісного державного сервісу.

 

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію - за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg