Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Вітаємо наших дзюдоїстів!
Вітаємо наших дзюдоїстів! Печать
Автор ДЮСШ   
13.12.2017 г.

3 грудня в Харкові відбувся відкритий турнір з дзюдо «King open2017», в якому приймали участь і 17 вихованців Охтирської ДЮСШ. З них 14 вибороли медалі: 5 перших місць: Волков Антон, Рогальський Владислав, Винник-Крупчан Арсеній, Закаблук Денис, Резніченко Анна; 5 - других та 4 третіх.

8-9 грудня 2017 року в Охтирській ДЮСШ були проведені змагання з дзюдо: відкрита першість Охтирської ДЮСШ серед юнаків 2010-2012р.н. та дівчат 2005 р.н. та молодших,  та відкрита першість міста Охтирка серед юнаків та дівчат 2007-2009р.н. за підтримки відділу молоді та спорту Охтирської міської ради.

В змаганнях приймали участь вихованці Охтирської ДЮСШ відділень дзюдо (тренери Меєрович Ю.М., Єлізарова Л.П., Кісіль В.І., Кравченко Ж.І.) та самбо (тренер Єрмоленко О.О.) та учні ЗОШ С.Комиші Охтирського району (тренер Рябчинський Г.В.). Загальна кількість учасників цих змагань 146 спортсменів. Переможцями в своїх категоріях стали:Суханов Михайло, Рогальський Денис, Храпач Андрій, Щербак Данило, Рожко Станіслав, Неваленний Дмитро, Бабута Давид, Іванов Роман, Волков Антон, Рогальський Владислав, Мазкун Володимир, Оксанчук Артур, Сопітько Ігор, Карпенко Іван, Боровик Надія, Пихтіна Діана, Бондаренко Діана, Баранова Катерина, Смірнова Аліна, Гуцал Марина. Переможці та призери відкритої першості міста були нагороджені медалями та грамотами відділу молоді та спорту Охтирської міської ради (начальник відділу Долганова С.М.), а переможці та призери відкритої першості ДЮСШ  - медалями та грамотами ГО «Федерація дзюдо та самбо м.Охтирка» (голова громадської організації Меєрович Ю.М.). Всі переможці змагань отримали подарунки від Національного олімпійського комітету (голова НОК Сумської області Петрова О.Ю.).

Тренери та спортсмени Охтирської спортивної школи щиро вдячні за допомогу в проведенні змагань відділу молоді та спорту Охтирської міської ради, олімпійському комітету Сумської області, «Федерації дзюдо та самбо м.Охтирка».

Окрім змагань, у спортсменів відділення дзюдо ще одне свято: меценати спорту нагородили подарунками учнів, які досягли найвищих результатів за минулий рік. Найкращі спортсмени одержали спортивні рюкзаки від Українського виробника «alba soboni», ПП Сергієнко П. подарував побутову техніку переможницям Чемпіонатів України.

Тренери, учні та їх батьки щиро вдячні за підтримку всім, хто допомагає юним спортсменам.

  На фото

1 отримання учнями рюкзаків
2 переможці змагань серед дівчат
3 переможці серед молодших юнаків
4 переможці серед старших юнаків
5 ПП Сергієнко вручає призи

6, 7  King open2017

ImageImageImageImageImageImageImage 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg