Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика – це не гастролі, а державні діячі – не гастролери
Політика – це не гастролі, а державні діячі – не гастролери Печать
Автор Алла Садовська   
24.11.2017 г.
У 2014 році українці обрали яким шляхом буде йти Україна далі - це курс на Європу. Вже три роки ми крок за кроком йдемо вперед.

Так, це кардинально змінило наше життя на «до» та «після», але в небачено стислі строки ми створили боєздатне українське військо, Нацгвардію, нову поліцію, стабілізували економіку воюючої країни, різко скоротили залежність від російських ринків і ресурсів. Відновлюється національна пам'ять українського народу, українська мова і пісня повертається на телебачення і радіо. Безпрецедентно зростає вплив громадянського суспільства на всі сфери державного управління. Розвивається економічна кооперація із західними партнерами.

Перед Україною стоїть ціль - бути європейською державою не лише на мапі світу, а повноправним членом Європейського союзу. Саме тому у Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» одним із стратегічних завдань є дедалі тісніша інтеграція з країнами ЄС та отримання реальних і необмежених гарантій безпеки України через членство в НАТО, протидія діяльності пропагандистських суб'єктів, що використовуються країною-агресором для дезінформації населення та дестабілізації ситуації всередині України.

Не менш важливим є побудова тісної співпраці між наукою та бізнесом. Інноваційні наукові дослідження повинні стати одним із основних рушіїв розвитку економіки України. Системна державна політика розвитку інновації дасть можливість перейти від експорту талантів до експорту продуктів.

«НАРОДНИЙ ФРОНТ» бачить Україну комфортною для життя. Це команда людей справи, які у найскладніші часи української історії взяли на себе відповідальність за долю країни. Доля держави важливіша за політичні рейтинги й особисті інтереси. Виконувати обіцяне важче, ніж робити популістські заяви, які не збираєшся виконувати. Брати на себе відповідальність важче, ніж звинувачувати й поливати брудом. Але ми свій вибір зробили. Втілено багато з того, що здавалося неможливим. Розумні оцінять результати, а не порожні слова.

Попереду - довгий шлях. Ми втримаємо всі досягнення та продовжимо зміни на краще. Наша міць - у єдності. У вірності принципам. У готовності працювати. Немає сили, що встоїть проти людей, які вірять у свою країну та свій народ.

Алла Садовська
Голова Охтирської районної організації
Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ»

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg