Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині з’явилися перші бажаючі працювати офіційно в Ізраїлі
На Сумщині з’явилися перші бажаючі працювати офіційно в Ізраїлі Печать
Автор МРЦЗ   
30.10.2017 г.
Співпраця з Державою Ізраїль щодо працевлаштування українських громадян закордоном розпочалася навесні цього року. У рамках реалізації двосторонньої Угоди між Україною та Державою Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників у будівельну галузь на ринку праці Ізраїлю службою зайнятості Сумщини формується та передається для опрацювання ізраїльським партнерам Реєстр кандидатів.

Усі кандидати після подачі заявок також мають здати кваліфікаційні іспити та пройти медичний огляд.

Відбір працівників для роботи в будівельній галузі здійснюється за професіями опалубник, арматурник, лицювальник-плиточник та штукатур. Всі заходи, необхідні відповідно до Угоди та Протоколу про Імплементацію, будуть здійснюватися таким чином, щоб працівники змогли прибути до Ізраїлю та приступити до роботи не пізніше січня 2018 року.

Більш детальну інформацію можна отримати в будь-якому центрі зайнятості.

Довідково. 15 травня 2017 року підписано Імплементаційний протокол А (будівельна галузь) між Міністерством соціальної політики України та Управлінням з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль. Даним документом передбачено порядок відбору українських працівників на тимчасову роботу в будівельній галузі в Ізраїлі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg