Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Крадіжку телефону зафіксувала камера відеоспостереження
Крадіжку телефону зафіксувала камера відеоспостереження Печать
Автор Охтирський відділ поліції   
04.10.2017 г.
Розкрити крадіжку мобільного телефону у магазині «Ало» поліцейським допомогла камера відеоспостереження. Вона чітко зафіксувала обличчя зловмисника та викрадений телефон в його руці. Тож правоохоронці швидко розшукали 34-річного підозрюваного та повернули викрадений гаджет власникам магазину.

В поліцію із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся адміністратор магазину «Ало». Чоловік розповів, що того дня в магазині було дуже багато людей. І він саме допомагав іншій продавчині оформляти придбання телефону покупцеві. Коли помітив, що один з чоловіків, що завітали до магазину дуже швидко побіг у напрямку виходу. Тільки потім адміністратор зрозумів, що в магазині скоєно крадіжку. Він не розумів, як можна було поцупити мобільник, адже до кожного апарату підведена сигналізація і вкрасти телефон не можливо, не почувши сигнального звуку.

Прибувши на місце пригоди, працівники поліції обстежили місце скоєння крадіжки та відразу переглянули камери спостереження в магазині. На одному із відео поліцейські помітили постать невідомого чоловіка, який виходить з магазину з мобільником в руках. В цьому незнайомці стражі порядку впізнали 23-річного місцевого жителя, який раніше неодноразово потрапляв в їх поле зору, але за скоєння крадіжок із дачних домоволодінь.

Підозрюваного оперативно знайшли та опитали. Чоловік у вчиненні крадіжки зізнався, виправдовуючись скрутним матеріальним становищем. Він пояснив, що знав від приятеля як можна відімкнути сигналізацію та викрасти телефон.

Наразі гаджет вилучений та повернутий власнику магазину, а у відношенні зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg