Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Ніхто не забутий, ніщо не забуто
Ніхто не забутий, ніщо не забуто Печать
Автор Охтирський відділ поліції   
22.08.2017 г.
22 серпня співробітники Охтирського відділу поліції вшановують пам'ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків. Назавжди в пам'яті залишиться правоохоронець Охтирщини Анатолій Білоус, життєвий шлях якого обірвався на варті громадського порядку.

 Сьогодні в Україні вшановують пам'ять співробітників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов'язків.  Пам'ять про співробітників, які не вагаючись пожертвували власним життям, щоб захистити від небезпеки інших, нетлінна. Сучасне покоління правоохоронців свято шанує своїх колег, товаришів, які загинули під час виконання службових обов'язків.

ImageТак і в Охтирському відділі поліції вже є традицією запрошувати до відділу дружину загиблого співробітника Білоуса Анатолія Васильовича, щоб згадати та висловити слова вдячності.

 Дружина загиблого Білоус Валентина Іванівна згадує, як важко було виховувати двох доньок Оксану та Інну без батька. Але вона впевнена, що своє життя Анатолій Васильович поклав не даремно, він виконував свою роботу. 

«Цього дня ми схиляємо голови перед пам'яттю солдатів правопорядку, які, захищаючи громадян від злочинних посягань, мужньо вступили в бій з озброєними бандитами й при цьому пожертвували найдорожчим - власним життям. Вони вистояли перед обличчям смертельної небезпеки й мужньо прийняли нерівний бій. Ми завжди будемо згадувати про них з найяснішими почуттями, і для нас вони залишаються незримо в строю», - говорить начальник відділу Руслан Кладько.

Нам би хотілося, щоб кожний житель Охтирщини в цей день усвідомив істину: робота в поліції не тільки важка, але й смертельно небезпечна, а солдати правопорядку, перебуваючи на передовій фронту боротьби зі злочинністю, і днем, і вночі, у холоднечу й спеку ризикують своїм життям, щоб захистити кожного з нас, захистити мир та спокій у наших будинках.

  Охтирський відділ поліції

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg