Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Правоохоронці провели спільний брифінг
Правоохоронці провели спільний брифінг Печать
Автор Охтирський відділ поліції   
15.08.2017 г.
В конференційній залі Охтирської місцевої прокуратури відбувся спільний брифінг із залученням засобів масової інформації, під час якого були розглянуті питання щодо діяльності правоохоронних органів району у першому півріччі 2017 року.

На нараді були присутні заступник керівника Охтирської місцевої прокуратури Володимир Шилов, заступник начальника Охтирського відділу поліції Юрій Жабко та представники місцевих ЗМІ.

На початку зібрання заступник прокурора доповів присутнім про оперативну обстановку станом на 1 серпня 2017 року. Наголосив на важливості тісної співпраці правоохоронних органів задля отримання позитивних результатів роботи.

Під час співбесіди розглядалися питання по різним видам злочинів. Володимир Шилов зазначив, що на території Охтирського району вдалося стабілізувати ситуацію щодо вчинення шахрайств. У порівнянні з досліджуваним періодом 2016 року кількість шахрайств зменшилась. Зазначене стало можливим, завдяки розміщенню в засобах масової інформації органами прокуратури та поліції інформації щодо зазначених злочинів, способів їх вчинення та наголошення на необхідності громадян бути пильними та обережними, не піддаватися обману шахраїв.

У подальшому з доповіддю виступив заступник начальника Охтирського відділу поліції Юрій Жабко. Він зазначив, зазначив, що особовим складом відділу, у співпраці з іншими правоохоронними органами та прокуратурою міста, за участю громадськості та депутатського корпусу, докладається максимум зусиль на якісне надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, захисту та охорони конституційних прав і свобод людини, а також інтересів суспільства.

В ході брифінгу було звернуто увагу на те, що на даний час триває  операція «Мак 2017», тож маючи нагоду правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян, яким відома будь-яка інформація стосовно нарковмістних насаджень або осіб, котрі вирощують такі рослини, повідомляти про це до найближчого відділення поліції або прокуратури.  Анонімність та конфіденційність гарантовано.

Учасники засідання постановили, що дана нарада пройшла на високому рівні та були розглянуті актуальні питання суспільства. Вирішили в подальшому активізувати спільні зусилля, щодо стабілізації криміногенної ситуації в регіоні.

 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg