Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow По факту
По факту Печать
Автор Город А   
17.07.2017 г.

ImageЗ Охтирки вивезли 1,5 мільйона гривень

Міський голова Ігор Алєксєєв подякував усім причетним до організації і проведення «Липового фестивалю» та Петрівського ярмарку, що відбулися в Охтирці 6 липня. За його словами, заходи проведені на високому, наближеному до Європейських стандартів, рівні, ідейно витримані та емоційно насичені. Міський голова звернув увагу на те, що з міста підприємцями з різних куточків України було вивезено орієнтовно близько 1,5 млн.грн, а наші підприємці в основному самоухилилися від участі в ярмарку. Хочеться вірити, що наступні ярмарки не лише даруватимуть охтирчанам можливість скупитися чужого товару, а й гостям міста вивезти з Охтирки на згадку місцеві вироби та хороші враження, - зазначається в повідомленні.  

 

В Охтирських дворах з'являється тверде покриття

Продовжується влаштування внутрішньо дворових проїздів на провулках Г.Чикала, 2 та Харківському, 15, розпочалися роботи на подвір'ї багатоквартирного будинку по вул.Київській,100, Полтавській,10 а, 10 б. Про це повідомляє міська рада. Окрім цього завершено ремонт даху на житловому будинку по вул. Перемоги, 8. У педіатричному відділенні капітальний ремонт виходить на фінішну пряму, а на даху приміщенні жіночої консультації монтується металочерепиця.

Роботи з влаштування нового даху колишньої вечірньої школи завершено і виконуються внутрішні опоряджувальні роботи нового корпусу для центру реабілітації дітей-інвалідів.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg