Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В нашому місті пройшла толока
В нашому місті пройшла толока Печать
Автор проект "Бузковий гай"   
01.05.2017 г.
Image29.04.2017 року в рамках реалізації проекту «БУЗКОВИЙ ГАЙ» за підтримки Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації пройшла толока.

В планах толоки передбачалось прибрати берег р. Охтирка від містка по вул. 8-го Березня до  провулку Чернишевського, з повним прибиранням  смітника по провулку Радіщева.

Нажаль весь запланований об'єм виконати не вдалось, оскільки смітник на провулку Радіщева  зайняв весь запланований час. І всі учасники прибирали саме це місце.

Жителі міста, які приєдналися до толоки, працювали з великим бажання навести чистоту в  даній місцевості. Працювати в такому гурті було одне задоволення. Результат роботи був видимий з кожним вивезеним причепом сміття.

На протязі всього часу була гарна атмосфера  незважаючи на тяжке завдання. Люди  які вийшли на толоку зробили величезний об'єм роботи.  Після прибирання учасники обмінювалися своїми емоціями та ідеями смакувавши куліш та польову кашу.

Ця толока це початок  для створення чудового природного куточка - бузкового гаю!

Наступними нашими кроками буде висадка бузку та встановлення лав, про ці заходи будуть відповідні повідомлення.

Хочемо подякувати всім учасникам толоки та Міському голові з відділами та управліннями які допомогли організувати вивіз сміття.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg