Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Технічний стан автобусів викликає занепокоєння
Технічний стан автобусів викликає занепокоєння Печать
Автор Админ   
24.04.2017 г.

Протягом квітня триває акція з безпеки руху «Автобус-2017». В ході профілактичних заходів виявляються факти нехтування водіями вимог Правил дорожнього руху, незадовільний технічний стан автобусів. Акція триватиме до 26 квітня.

 

Як повідомив газеті «Город А» інспектор з безпеки дорожнього руху Олег Пасюга, «Протягом квітня триває комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Автобус- 2017», проводяться додаткові перевірки, інспектори продовжують виявляти недоліки в роботі пасажирського автотранспорту щодо безпеки перевезень. Посилено роботу зі зміцнення транспортної дисципліни водіїв автобусів та підвищення технічної готовності автотранспорту до перевезення пасажирів. За проміжними результатами акції можна сказати, що найбільше занепокоєння викликає технічний стан автотранспорту, інспектори Охтирського відділу поліції складають протоколи про адміністративні порушення та проводять профілактичні бесіди».

Між тим перевізники виступають з ініціативою підвищити вартість проїзду, посилаючись у тому числі й на зростання цін на технічне обслуговування машин. Зокрема до міського голови Охтирки надійшли звернення  від приватних перевізників міста з проханням підвищити з 1 травня 2017 року тариф на проїзд пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування до 5 грн., про що повідомляє офіційний сайт Охтирської міської ради.

Анна Протасова

 

 

На фото: ДТП за участю маршрутки «Пристайлове - Лебедин - Суми», що сталася на початку квітня. За даними відділу комунікації поліції Сумської області, мікроавтобус «Рута» зіткнувся з автомобілем ГАЗ-53. На момент зіткнення в салоні знаходилося вісім людей, п'ятеро з яких отримали травми різних ступенів тяжкості.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg