Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Артисти Цирку КОБЗОВ завітають до Охтирки!
Артисти Цирку КОБЗОВ завітають до Охтирки! Печать
Автор Цирк Кобзов   
22.04.2017 г.

Image5-7 травня, Успенська площа

Хто сказав, що люди не вміють літати? Відвідавши грандіозне шоу «Ангели цирку» ви повірите в неможливе.Захоплююча подорож у світ, де мрії кожного збуваються. Де янголи, вірите ви в них чи ні, підставляють крило в складну хвилину.

«Ангели цирку» - це не просто захоплююча дух акробатика та ілюзія, оригінальні клоуни і жонглери. Це приголомшливий твір людської фантазії, що дозволяє зупинити час і зануритися в реальність.

Тільки 3 дні в місті!

ImageКожен номер шоу "Ангели цирку"  як міні-спектакль. Зв'язані єдиною сюжетною лінією і неймовірною енергетикою музики, всі разом вони складають незабутнє циркове театралізоване дійство - дуже яскраве і динамічне!

Веселими жартами і трюками розбавить Шоу дует «Мультидом». Спеціально до Шоу «Ангели Цирку» замовлені унікальні костюми, оригінальна музика і світлове шоу! Продовжить шоу чудове видовище: єдина в Україні шестиметрова жирафа Джордан і дресировані тварини з різних куточків світу - змішана група тварин під керівництвом Івана Дефорджа (Франція, циркова династія «Darix Togni»). На манежі виступатимуть граціозні кокетки страуси Іветта, Лізетта і Мюзетта, а також кенгуру, верблюди, зебри і андалузькій кінь.

ImageПриходьте завчасно, на території Цирку «КОБЗОВ» працюють виставки. У фойє Цирку дорослі і діти, разом з казковими героями, потраплять в чарівний світ чудес улюблених героїв мультфільмів, блокбастерів, динозаврів і супергероїв!

Рівень адреналіну у відвідувачів підвищиться з перших секунд - відразу ж після оголошення про те, що всі трюки артисти цирку виконують без страховки - на арені виступлять повітряні гімнасти. Станьте учасником грандіозної шоу-програми «Ангели Цирку» від наймасштабного цирку країни!

ImageДізнатися докладніше про артистів і тварин Шоу «Ангели Цирку» ви можете на сайті kobzov.ua або на наших сторінках в соціальних мережах.

Квитки можна придбати на сайті Kobzov.ua та у касах міста. Встигніть побачити!

Тільки 3 дні в місті!

Шоу нового покоління «Ангели цирку».

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg