Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Кружляв «Віночок дружби»
Кружляв «Віночок дружби» Печать
Автор г   
21.11.2016 г.
ImageМайстри народного танцю з’їхалися з усієї Сумщини до обласного центру, щоб продемонструвати свої хореографічні вміння. Фестиваль «Віночок дружби» проводився в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси».

Раніше танцюристів зустрічали у Шостці. Цього ж року для колективів розкрив свої гостинні двері Сумський державний університет. Як відзначили учасники, організація була на високому рівні. 29 колективів у трьох вікових групах змагалися за звання кращого. Компетентне журі оцінювало все: технічну майстерність, оригінальність, костюми, музичний супровід. Після закінчення конкурсної програми судді аналізували номер кожного, аби відмітити позитив і підказати, над чим варто попрацювати.

Хореографічні колективи Охтирщини недарма з’їздили на конкурс. Колектив «Сувенір» під керівництвом Клавдії Кравченко завоював перше місце у старшій віковій категорії і друге – у середній. Зразковий хореографічний колектив Малопавлівського будинку культури «Оріон» (керівник Оксана Яковенко) виборов третє місце у середній віковій категорії. До речі, журі відмітили і костюми, і назву постановки «Лісова пісня», і продуманість номеру. Вітаємо наших переможців.

Олена Кобилко

На фото: Малопавлівський «Оріон» - справжні зірочки

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg