Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Крадіжку телефону зафіксувала камера відеоспостереження
Крадіжку телефону зафіксувала камера відеоспостереження Печать
Автор ГУНП   
03.11.2016 г.
Розкрити крадіжку мобільного телефону у охтирчанки поліцейським допомогла камера відеоспостереження. Вона чітко зафіксувала обличчя зловмисника та викрадений телефон в його руці. Тож правоохоронці швидко розшукали 34-річного підозрюваного та повернули викрадений гаджет власниці.

В поліцію з заявою про крадіжку звернулася 23-річна мешканка Охтирки. Жінка розповіла, що на декілька хвилин залишила в робочому кабінеті свій мобільник, а повернувшись, помітила його зникнення. Будь-які намагання додзвонитися на нього виявились марними – зниклий телефон був просто вимкнений, а тому заявниця чула у відповідь, що «абонент знаходиться поза зоною досяжності».

Знаючи, що в цьому підприємстві встановлено камери спостереження, правоохоронці переглянули відеозаписи. На одному із відео поліцейські помітили постать невідомого чоловік а, який виходить з території підприємства з мобільником в руках. В цьому незнайомці стражі порядку впізнали 34-річного місцевого жителя, який раніше неодноразово потрапляв в їх поле зору за скоєння подібних правопорушень.

Підозрюваного знайшли та опитали. Чоловік у вчиненні крадіжки зізнався, виправдовуючись скрутним матеріальним становищем. Наразі гаджет вилучений та повернутий власниці, а у відношенні зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Сумської області
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg