Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Пивовари відзначили подвійне свято
Пивовари відзначили подвійне свято Печать
Автор ГородА   
24.10.2016 г.
ImageПокрова - свято, яке шанується в Україні. Традиції масового святкування йдуть ще з часів запорозьких козаків, які будували багато однойменних храмів і вважали Матір Божу своєю головною заступницею.Є Покровський собор і в Охтирці, ну і, звісно, не перевелися тут славні козаки. 13 жовтня, напередодні свята, такий собі "козацький осередок" зібрався на найстарішому підприємстві міста - пивзаводі.

У цей день ми поздоровляємо співгромадян з Днем Захисника України, а пивовари ще цьогоріч вітають один одного з Днем працівників харчової промисловості, так як свято харчовиків у 2016 збіглося з Покровою.

"Ми не могли оминути увагою низку таких гарних свят!" - переконаний голова правління ПАТ "Охтирський пивоварний завод" корпорації "Оболонь" Костянтин Журавльов: "Тим більш, що наш завод не словом, а ділом прославляє регіон. У асортименті є  і Охтирське козацьке, і Охтирське міцне, Охтирське Золотий майстер  і десятки інших видів продукції найвищої якості. Завдяки наполегливій праці нашого великого та дружного колективу, ми не стоїмо на місці. Крок за кроком, незважаючи на скрутні часи в державі, просуваємось вперед. Отож, маємо прекрасну нагоду привітати один одного, сказати слова підтримки і вдячності."

До поздоровлення з Покровою, Днем захисника України та Днем харчової промисловості долучилась директор з економіки Римма Мироненко. Заслужений економіст України стисло розповіла про досягнення підприємства, в тому числі і про інтегрованість у суспільне життя. Завод веде активну соціальну діяльність, допомагає знедоленим, започатковує корисні для міста ініціативи, а нещодавно презентував книгу «Охтирка та пивзавод. 100 років разом».

Також серед промовців були директор з виробництва Тетяна Дорошенко, комерційний директор Олег Корабельський інші.

Кращих робітників відзначили грамотами та преміями. Серед передовиків виробництва - Віталій Демченко, Лідія Поваляєва, Михайло Дашутін, Віталій Колодяжний, Микола Віценя та ін., а таких працівників як Володимир Васільєв та  Сергій Зубрілкін відзначили грамотами за участь в  АТО.

Після завершення урочистої частини пивовари відправилися по робочих місцях. Бо ж недарма у народі кажуть, не той козак, що за водою пливе, а той, що проти води. Сьогоднішнім нащадкам славетного воїнства потрібно працювати з подвоєною енергією, бо розслаблятися часу немає.

За поточний рік підприємство перерахувало до бюджету понад 30 млн. грн., отримало сертифікати на відповідність продукції міжнародним стандартам якості, освоїло випуск нового крафтового пива та різних видів безалкогольної продукції. «Охтирська» вода здобула диплом лауреата у номінації «Продовольчі товари», а «Охтирське Світле» перемогло у номінації «Продовольчі товари» в регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

І все це завдяки завзяттю сучасних козаків, що поколіннями працюють на заводі з-понад 100-річною історією.

А.Міхєєв

 

На фото: директор з економіки Римма Мироненко, голова правління Костянтин Журавльов та голова профкому Віталій Демченко.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg