Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Працівники поліції "гарячим слідом" затримали грабіжника, який спокусився на мобільний телефон
Працівники поліції "гарячим слідом" затримали грабіжника, який спокусився на мобільний телефон Печать
Автор ГУНП   
10.10.2016 г.
В Охтирці протягом двох годин за скоєння грабежу поліцейські затримали 24-річного чоловіка. Останній спокусився на коштовний мобільний телефон місцевого. Не врахував тільки, що ціною такого вчинку може стати кримінальне провадження, а також ув'язнення строком до чотирьох років.

До працівників поліції звернувся 31-річний чоловік. Він розповів, що, відпочиваючи в одному з місцевих кафе, до нього підійшов незнайомець. Запропонував вийти на вулицю поговорити. Але розмова виявилася короткою. Той несподівано почав наносити удари заявнику, після чого силою забрав з кишені дорогий «гаджет» та втік.

Поліцейським знадобилось лише кілька годин аби встановити та затримати ймовірного підозрюваного. Ним виявився 24-річний неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів місцевий мешканець, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. І хоча спочатку він заперечував свою причетність до грабіжу, згодом у всьому зізнався. От тільки пояснити правоохоронцям чому саме так вчинив, відповіді не знайшов.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), санкція якої передбачає до чотирьох років за гратами. Що ж стосується підозрюваного, його працівники поліції продовжують перевіряти на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Сектор комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg