Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Правоохоронці закликають громадян бути обережними!
Правоохоронці закликають громадян бути обережними! Печать
Автор Охтирький відділ поліції   
13.08.2016 г.
У зв’язку з загостренням ситуації на Сході України та на адміністративній межі автономної республіки Крим співробітники Охтирського відділу поліції закликають жителів і гостей міста та району бути уважними і повідомляти на лінію «102» про підозрілих осіб, предметів, речей та об’єктів.

З метою запобігання злочинам з використання зброї, вибухівки, вчиненню провокаційних дій, що можуть дестабілізувати криміногенну та суспільну обстановку в районі, працівники поліції проводять ряд заходів, спрямованих на виявлення нелегальної зброї, та вживають додаткові заходи безпеки.

«І все ж таки, - говорить начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько, - одних лише наших зусиль замало. Необхідна допомога громадськості. І не лише громадськості загалом, а конкретно кожного громадянина. Адже відомо, що активна позиція людини, її небайдужість, уважність та розуміння ситуації важить надзвичайно багато, і може допомогти не лише попередити злочин, а й врятувати чиєсь життя та здоров‘я».

На сьогодні криміногенна ситуація на Охтирщині залишається стабільною та контрольованою, поліція робить все залежне, аби наш регіон і надалі залишався спокійним. Однак не можна виключати можливості проникнення на територію міста та району кримінально налаштованих осіб для дестабілізації ситуації.

Закликаємо вас не втрачати пильність бути особливо уважними в громадських місцях, транспорті. У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте на цілодобові телефон «102», 2-33-44 та мобільний 095-177-98-20

Тільки спільними зусиллями, при взаємній підтримці нам вдасться зберегти спокій у регіоні.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg