Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Жителька району виявила снаряд часів Другої світової війни
Жителька району виявила снаряд часів Другої світової війни Печать
Автор Сектор комунікації поліції Сумської області   
25.07.2016 г.
До поліції не припиняють надходити повідомлення від громадян про вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Люди їх знаходять в лісах, на полях та навіть на своїх присадибних ділянках.

Так, до чергової частини Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення від 48-річної жительки району, про виявлення нею старого іржавого предмету, зовні схожого на снаряд.

Небезпечну знахідку вона знайшла на території нежилого господарства під час проведення земляних робіт. На місце пригоди відразу виїхали правоохоронці.

Поліцейські та фахівці вибухотехнічної служби встановили, що знахідкою є артилерійський снаряд калібру 76 міліметрів Другої світової війни. «На місці виявлення боєприпасів була виставлена поліцейська охорона. Після чого спільно з саперним підрозділом спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту управління МНС України небезпечну знахідку було знешкоджено», - коментує начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

Поліція застерігає громадян: бути обережними при виявленні боєприпасів чи вибухових речовин. Старі боєприпаси й досі становлять серйозну небезпеку. Якщо ви натрапили на вибухонебезпечну знахідку слід негайно повідомити правоохоронців, зателефонувавши за номером «102».

Сектор комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg