Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Вихованцям Лариси Крошки пощастило з вчителем
Вихованцям Лариси Крошки пощастило з вчителем Печать
Автор ГородА   
11.07.2016 г.
Лариса Крошка виводить своїх артистів не лише на сцени міста й області, але й на столичні та зарубіжні майданчики. І діти від того лише щасливі. Щасливі, бо мають можливість не тільки показати свою майстерність глядачам, а ще й отримати багато вражень від позаконцертної програми.

Традиційно, буваючи в різних містах, Лариса Анатоліївна разом з батьками узгоджує масу розважально-освітніх заходів з відвідуванням театрів, музеїв, аквапарків та різноманітних екскурсій.

Так було і в Одесі. У дванадцяти заявлених номінаціях охтирчани отримали 6 перемог і почесні сходинки п’єдесталу пошани, з гордістю тримали вони нагороди в руках і пишалися тим, що Охтирка вкотре підкорила місто на морі. А ще відчуття ліктя товариша та дружні стосунки шліфуються саме в таких ситуаціях, коли домівка далеко – за програмою наші виступали дев’ятими, тридцятими, шістдесятими та дев’яностими – жоден не пішов на вечерю, доки не дочекалися останнього виступу своїх, а потім вже смакували тим, що мали, та гуляли нічною Одесою.

А ще високий рівень проведення фестивалів, «Сузір’я моря. Сонце. Молодість. Краса» зобов’язує до більшої відповідальності і старанності, хоча наші й так завжди в тонусі.

«Я щаслива, що у мене такі талановиті діти», - говорить Лариса Крошка, а вони, цілуючи маму після гастролей, кажуть: «Хочу назад – на конкурс…», а скоріше вперед – до нових конкурсів і перемог.

Наталія Панченко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg