Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські виявили чоловіка, що спокусився на гроші пенсіонерки
Охтирські поліцейські виявили чоловіка, що спокусився на гроші пенсіонерки Печать
Автор Редактор   
06.07.2016 г.
Аби роздобути грошей на горілку та закуску, раніше судимий 47-річний місцевий мешканець поцупив у літньої жінки 1600 гривень.

До чергової частини Охтирського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 67-річна мешканка Охтирки. Жінка розповіла, що вже кілька років поспіль підробляє доглядальницею, опікуючись 79-річним чоловіком.

Того дня вона залишила свої речі в будинку і пішла поратися по двору. Ввечері, збираючись додому, виявила, що з сумки зникла чимала сума грошей - 1600 гривень. На думку заявниці, до крадіжки міг бути причетний знайомий господаря, який того дня приходив його навідати.

Працівники поліції, котрі прибули на виклик, розшукали підозрюваного за місцем мешкання. 47-річний чоловік, що неодноразово попадав у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок, саме святкував вдалий «заробіток». Побачивши стражів порядку, він став нервувати, а згодом зізнався у скоєному.

За словами підозрюваного, під час відвідин приятеля він помітив жіночу сумку. Скориставшись тим, що поряд нікого не було, чоловік перевірив її вміст і поцупив знайдені гроші. Затим, поспіхом попрощавшись, подався геть. «Здобич» відразу витратив на горілку та продукти харчування.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Підозрюваному загрожує черговий «строк» до п’яти років.

Сектор комунікації ГУНП в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg