Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці поліція затримала трьох чоловіків з наркотиками
В Охтирці поліція затримала трьох чоловіків з наркотиками Печать
Автор ГУНП   
04.07.2016 г.
В ході проведення оперативно-профілактичної операції «Мак» працівники Охтирського відділу поліції викрили трьох наркозалежних чоловіків.

В їх рюкзаках правоохоронці виявили медичні шприци, пластикові пляшки із залишками наркотиків, розчинник, мак та інші прекурсори. Підозрюваних затримали та направили до відділку поліції.

В поле зору працівників поліції потрапили троє чоловіків, які відпочивали в лісосмузі та неадекватно себе поводили: голосно сміялися та щось викрикували у бік перехожих.

Поліцейські вирішили підійти до підозрілої компанії аби поспілкуватись. А коли наблизились та попросили відкрити рюкзаки, ті почали тікати.

Правоохоронці наздогнали втікачів швидко та направили до відділу поліції. Ними виявилися двоє 30-річних та 47-річний місцеві мешканці, у рюкзаках яких були медичні шприци, пластикові пляшки з речовиною бурого кольору, розчинник, мак та інші прекурсори.

Чоловіки пояснили, що наркотики вживають не в перше. Готують їх самі з інгредієнтів, які можна купити в аптеці та в магазинах, після чого їх і споживають.

Вилучене направили на експертизу. А за даним фактом у відношенні кожного слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту», яка передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Сектор комунікації ГУНП в Сумській області

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg