Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Правохоронці попереджають про "телефонних" аферистів
Правохоронці попереджають про "телефонних" аферистів Печать
Автор Редактор   
13.06.2016 г.
Поліцейські розшукують зловмисника, який ошукав 50-річного охтирчанина. Чоловік поповнив рахунок мобільного телефону афериста, який за повернення втраченого мобільного попросили винагороду у тисячу гривень.

Загубленої речі чоловік й досі не отримав. Тепер окрім телефону просить допомоги поліцейських розшукати ще й зловмисника, який скористався його довірою.

Бажаючи повернути нещодавно загублений мобільний телефон, 50-річний житель Охтирки дав відповідне оголошення в місцевих газетах. «Добродій» відгукнувся майже одразу.

Незнайомець зателефонував і запропонував власнику повернути втрачене за винагороду. Ціна домовленості – тисяча гривень, які чоловік перерахував на поповнення телефонного рахунку зловмисника. Після чого була домовленість зустрітись. Так і не дочекавшись свого співрозмовника, чоловік звернувся в поліцію.

За цим фактом слідчі Охтирського відділу поліції вже відкрили кримінальне провадження. Пошукові заходи тривають.

Іншим же громадянам правоохоронці радять не виконувати жодних умов людини, з якою ви навіть не знайомі. Добре зважте, що ви збираєтесь зробити та поміркуйте про можливі ризики.

Перш за все, ви маєте самі себе убезпечити від подібних зловмисників. Та якщо вас все ж таки надурили, одразу звертайтесь за допомогою до працівників поліції.

Сектор комунікації ГУНП в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg