Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Знайдена незаконна нафтобаза
Знайдена незаконна нафтобаза Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
03.06.2016 г.
ImageОхтирською місцевою прокуратурою спільно з Охтирським відділом поліції ГУ НП в Сумській області продовжується розслідування кримінальних проваджень за фактами викрадення нафтопродуктів з магістральних нафтопроводів на території Охтирського району.

Правоохоронцями району (Охтирською місцевою прокуратурою, Охтирським ВП ГУ НП в Сумській області, Охтирським МВ УСБУ, а також службою безпеки Охтирського нафтопромислового району Департамент економічної безпеки та режиму ПАТ «Укрнафта» у ході проведення спільних слідчих (розшукових) дій на території ферми колишнього колгоспу в м. Охтирка здійснено обшук на підставі ухвали слідчого судді, в ході якого виявлено місце зберігання викрадених нафтопродуктів, які містились у металевій ємності об'ємом близько 50 м.куб.

Під час проведення слідчої дії викрадену нафтосировину у кількості 6 м. куб., а також металеву ємність вилучено.

Наразі встановлюються обставини скоєного кримінального правопорушення, а також особи, причетні до вказаної незаконної діяльності.

Image Image 

Звертаємось до місцевих мешканців з проханням повідомляти Охтирську місцеву прокуратуру (м. Охтирка, вул. Сумська, 12, телефон 2-25-80) про наявну інформацію щодо відомих обставин викрадення та місць зберігання нафтопродуктів на території Охтирського району.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg