Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Спасти жіночу консультацію
Спасти жіночу консультацію Печать
Автор Газета "Город А"   
08.02.2016 г.

ImageСюди ходять по здоров’я, а вона – жіноча консультація – сама потребує термінової реанімації. Замокла стеля, сирі стіни і прогнила підлога. Невтішну картину про своє місце роботи малюють медики і б’ють тривогу.

Заклад, що опікується репродуктивним здоров’ям жінок, перебуває у ганебному стані. Дах жіночої консультації в Охтирці лагодили не один раз, справно витрачаючи бюджетні кошти. Але медики й далі вимушені рятуватись відрами аби стрімкі потоки не текли в непогоду зі стелі прямісінько їм на голови.

Про жахливий стан приміщень медустанови розповіла лікар і депутат Анжела Волкова. - За час моєї роботи дах ремонтувався тричі, - говорить вона, але зараз у моєму кабінеті тече так, що тазки і відра стоять! Поможіть, так працювати не можна! - звернулася вона до міського голови і депутатського корпусу.

- Мої співробітники хворіють, вони постійно перебувають у вологих приміщеннях. Аби дослідити ситуацію, у жіночій консультації вже побувала спеціальна депутатська комісія і її висновки невтішні. Приміщення жодного разу не знало капітального ремонту, медустанова оснащена застарілим обладнанням, підлога гнила і просідає, дихає каналізація, покрівля протікає, на стінах пліснява і грибок, гарячої води у кабінетах немає, електропроводка місцями пошкоджена, холодно і вогко.

Скласти дефектний акт і кошторис робіт, а не давити на емоції. Про таку позицію говорить Ігор Алєксєєв.

Чи стане це розпорядження міського голови першим кроком до спасіння жіночої консультації, чи вагітні й далі перебуватимуть у неприйнятних умовах?

Медики і пацієнтки сподіваються на позитивне вирішення. Бо дуже ж таки наболіло.

Анна Протасова

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg