Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Поліція розкрила жорстоке вбивство
Поліція розкрила жорстоке вбивство Печать
Автор Сектор комунікації ГУ НП України в Сумській області   
16.01.2016 г.
38-річна жителька Охтирки не повернулась додому ще в середині грудня. Про це повідомили поліцію її батьки, з 21 грудня жінку розшукували як зниклу безвісти.

І от нещодавно бездиханне тіло зниклої охтирчанки було знайдене в лісосмузі на околиці райцентру. Жінка була без верхнього одягу, на голові виднілися сліди побоїв. Було зрозуміло, що нещасну позбавили життя. Під час оперативно-розшукових заходів підозра у вчиненні злочину впала на 29-річного місцевого жителя. Раніше судимий чоловік вже мав неприємності з законом і неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Оперативники розшукали та опитали підозрюваного. Той у всьому зізнався.

З‘ясувалось, що померла – його колишня співмешканка. Вони кілька років жили однією родиною, потім розійшлись, але продовжували іноді зустрічатися. Того дня, поспілкувавшись за пляшкою пива, жінка пригадала старі образи і стала погрожувати молодику, а той, не витримавши, вдарив її в обличчя і пішов геть. Проте згодом «підігрітий» алкоголем чоловік повернувся і відвів молодицю в лісосмугу. Там він наніс їй ще кілька ударів по голові. Жінка впала на землю. Тоді зловмисник зняв з неї золоті прикраси, курточку і пішов додому. Віддаляючись від своєї жертви, він чув, що вона щось говорила, проте це не зупинило вбивцю.

В подальшому зняті золоті прикраси він продав, а от навіщо йому знадобилась куртка колишньої співмешканки - пояснити так і не зміг.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Речові докази вилучено, затриманому чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg