Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Переможених немає. Яскраво виступили особливі діти
Переможених немає. Яскраво виступили особливі діти Печать
Автор Газета "Город А"   
21.12.2015 г.
Image«Повір у себе – і в тебе повірять інші» - саме за таким правилом працюють вихователі, педагоги, тренери з дітьми з особливими потребами.

У далекому 1986 році, на громадських засадах, в Україні почав формуватися спортивний рух людей з обмеженими можливостями, а зараз це вже офіційна  Всеукраїнська організація «Інваспорт», в якій активними учасниками є і особливі діти.

Тренер Охтирської філії «Інваспорт», яка вже чотири роки діє у приміщенні реабілітаційного центру для дітей-інвалідів, систематично проводить заходи, спрямовані на забезпечення умов для повернення таких дітей до активного громадського життя, формування особистих якостей та залучення до занять фізичною культурою і спортом.

Так, 11 грудня за підтримки депутата Охтирської міської ради Зінченка А. Л., проведено спортивне свято під гаслом: «Всі ми різні, але всі ми рівні». Як завжди, маленькі спортсмени активно вболівали за свої команди, завзято передавали естафету і влучно збивали кеглі. А найулюбленішим етапом таких ігрових змагань залишається перетягування канату. Здається, саме тоді особливі діти як ніколи, впевнені, сильні та задоволені.

Оскільки юні спортсмени різного віку та з різними можливостями, переможців і переможених немає. Є тільки гарний настрій та солодкі подарунки кожному учаснику. Такі заходи надовго залишаються в пам’яті як яскрава і щаслива мить.

Тренер «Інваспорт» А. Чернишкін

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg