Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчани віддають шану загиблим в «Іловайському котлі»
Охтирчани віддають шану загиблим в «Іловайському котлі» Печать
Автор Редактор   
29.08.2015 г.

Image

Мітинг - реквієм, присвячений роковинам загибелі українських вояків під Іловайськом, відбувся у суботу, 29 серпня о 14.00  на Успенській площі.

Ті, кому пощастило вижити, рідні бійців і просто небайдужі люди зібрались на Успенській площі , щоб  згадати та  вшановути пам'ять тих, хто загинув в "Іловайському котлі".

Українські військові та добровольчі спецпідрозділи МВС увійшли до Іловайська 18 серпня. Вони змогли взяти під свій контроль більшу частину міста, однак після введення регулярних російських військ опинилися в оточенні. 30 серпня, коли українські військові почали організований вихід з міста «зеленим коридором», колони були підступно розстріляні. Було втрачено життя багатьох українців.

Держава не зацікавлена, щоб суспільство дізналось всю правду про те, що все ж таки там сталось, і з цим «зеленим коридором», який перетворився фактично на розстріл. Родини загиблих залишаться наодинці зі своїм горем, з втратою близьких. 

Організатори мітінгу: ГО "Патріоти Охтирщини" та представники РП О. Ляшка вирішили приєднатись до всієї країни, яка в цей день хвилиною мовчання вшановувала пам’ять загиблих.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ! 

ImageImageImageImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg