Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Смердючі стоки і ліфт з причудами
Смердючі стоки і ліфт з причудами Печать
Автор В.Бакуліна   
20.07.2015 г.
Незручності, що дістають людей збоку комунальників, виливаються у скарги до редакцій. Дві останні: від мешканців багатоповерхівки Полтавська, 10/Б та малосімейки по Київській.

А в чому справа? В їхніх помешканнях смердить, ліфт несправний, під’їзд «залитий». Специфічний запах з’являється періодично, в залежності від погоди, тобто від того, звідки вітер дує. А ліфт працює з незрозумілою періодичністю.

Мешканці 12-поверхового будинку Полтавська, 10 «Б» жаліються: «Не знаємо, чи зможемо піднятись на ліфті до своєї квартири, чи йти пішки? Ліфт з причудами, одним словом».

Люди кажуть, що неодноразово звертались до працівників ПП«СІБ». Зателефонувала і я. Керівництва немає, вони у справах, на місці не сидять. Секретар подивилась у щоденник і запевнила, що ніяких звернень до їхньої організації щодо специфічних запахів не було.

Але ж за гаражами, що підходять до самого будинку, знову розрили?! Яма зі стічними водами смердить на всю округу.

Аби отримати коментар, телефоную у «Водоторгприлад». В кінці робочого дня черговий відповів, що треба підходити, коли нарада. Наступного дня на нараду не встигла, а вони, тобто відповідальні дільниць, вже всі розбіглись. Прошу дати мені чийсь телефон, не дають. І номера телефону керівника також не дають. Може це якась таємна організація?

Валерія Бакуліна

Image Image

  
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg